Sursa foto Elytis

Sursa foto Elytis
Sursa foto Elytis
Diete
615 accesări 22 Septembrie 2020 0 comentarii

Merele verzi ajută la detoxifierea organismului

La ora actuală, dieta cu măr verde este unul dintre planurile depurative a căror popularitate a crescut datorită faptului că pot contribui la detoxifierea organismului şi la pierderea în greutate, precizează dozadesanatate.ro. Cu toate că nu reprezintă un model de nutriţie care să fie urmat pe termen lung, este o alternativă excelentă pentru a elimina toxinele într-un timp scurt. În plus, dieta este constituită din meniuri uşoare şi sărace în calorii şi îmbină ingrediente uşor de digerat.

De asemenea, având mărul verde ca ingredient principal, dieta cu măr verde combate excesul de greutate, precum şi diverse afecţiuni, cum ar fi constipaţia sau colesterolul ridicat. Cu toate acestea, dieta trebuie urmată doar 3-5 zile, deoarece nu este un plan de alimentaţie care să ofere toate substanţele nutritive de care are nevoie organismul.

Aşadar, după acest interval, trebuie să reveniţi la o alimentaţie completă şi echilibrată. Doar aşa veţi dispune de energia necesară pentru un stil de viaţă sănătos.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.