Sfatul medicului
31 accesări 11 Ianuarie 2021 0 comentarii

Metode pentru a avea un corp sculptat

Orice femeie își dorește să aibă fese bine definite, iar pentru acest lucru trebuie neapărat să faceți exerciții fizice speciale și să vă adaptați nutriția în perioada de recuperare, astfel încât după ce ați făcut sport, mușchii să aibă o perioadă de relaxare. Tocmai de aceea, este foarte important să alegeți alimentele potrivite, în cantitățile optime, pentru a vă asigura că mușchii fesieri cresc.

În ceea ce privește alimentația trebuie să știți că excesul de orice este dăunător, deci nu consumați proteine sau carbohidrați prea mulți, deoarece puteți avea probleme de sănătate, precizează elytis.ro. Iată câteva sfaturi despre cum să aveți posteriorul bombat la care ați visat mereu: dacă aveți deja o rutină de antrenament bine fixată, este totuși recomandat să beți un shake proteic după antrenament. De asemenea, este necesar să înlocuiți pâinea și pastele albe cu cele integrale. Apoi, carbohidrații care vă ajută să aveți o musculatură bună sunt quinoa, orezul brun, cartofii dulci și cușcușul.

Spre deosebire de grăsimile rele, cele bune au multiple beneficii, pentru că vă ajută să vă sculptați organismul și să pierdeți în greutate, iar cele mai bune surse de grăsimi le găsiți în pește, ulei de măsline extravirgin, migdale, nuci și unt de arahide. În același timp, trebuie să vă concentrați pe legumele bogate în antioxidanți, precum broccoli, spanac, salată și orice legumă verde. Înainte de toate, însă este necesar să faceți sport, iar antrenamentele să cuprindă, neapărat, genuflexiuni, pod și exerciții cardio.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.