Clinici şi spitale
2285 accesări 13 Octombrie 2016 0 comentarii

Mrini Eye Hospital - consultaţii şi operaţii gratuite pentru pacienţii fără posibilităţi financiare

Anul acesta, Organizaţia Mondială a Sănătăţii marchează Ziua Internaţională a Vederii prin sloganul: „Mai puternici împreună!”

Cu această ocazie, Spitalul Privat de Oftalmologie Mrini deschide public o listă de înscrieri a pacienţilor care au nevoie de servicii oftalmologice şi care nu îşi pot permite să plătească o consultaţie, investigaţii, tratament medicamentos, chirurgical sau să aibă o pereche de ochelari. Bugetul alocat acestui eveniment este de 50.000 de lei.

Mrini Eye Hospital îşi propune să vină în sprijinul pacienţilor prin servicii medicale oftalmologice, marcând astfel Ziua Internaţională a Vederii 2016: „Mai puternici împreună cu dumneavoastră!”Astfel, dacă ştiţi şi doriţi să faceţi un bine unor oameni care au probleme cu vederea nu ezitaţi să ne prezentaţi cazurile lor pe adresa de email: [email protected], la numărul de telefon special alocat: 0752.10.40.10 sau prin intermediul paginii noastre de facebook la secţiunea de mesaje.

Totodată, puteţi veni direct la sediul clinicii. Toate cazurile aduse în atenţia noastră doar în data de 13 octombrie 2016 vor fi analizate şi toţi pacienţii vor fi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp posibil. Important de menţionat este că, beneficiarii acestei campanii vor fi doar pacienţii care au un venit sub 1.000 de lei pe familie şi care vor face dovada situaţiei lor financiare.

Foarte important: campania este valabilă pentru înscrieri doar pe data de 13 octombrie 2016 începând cu ora 8.00 până seara la ora 20.00. Mrini Eye Hospital îşi ia angajamentul de a strânge cât mai multe cazuri sociale care au într-adevăr nevoie de ajutor!

Echipa Mrini Eye Hospital

Taguri articol: clinici şi spitale mrini oftalmologie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.