Sfatul medicului
230 accesări 07 Iunie 2018 1 comentariu

Nu disperaţi! Infertilitatea se poate rezolva!

Chiar dacă viaţa vă pune piedici în a avea un copil, nu disperaţi! Pentru orice problemă există soluţii şi vă puteţi îndeplini visul de a deveni părinte. Aşadar, infertilitatea nu trebuie privită ca pe un stigmat, însă este responsabilitatea fiecărei persoane să ajute şi să se îndrepte către un ajutor specializat atunci când concepţia unui copil devine o problemă de cuplu. Ca urmare, prin intermediul dotărilor secţiei de FIV şi Embriologie din cadrul Spitalului de Obstetrică- Ginecologie „Euromaterna”, pacienţii, atât femei cât şi bărbaţi, pot beneficia de ultimele proceduri şi tehnici de stimulare, dar şi prezervare a fertilităţii, în cazul pacientelor cu anumite sensibilităţi sau predispoziţii, chiar şi în cazul unui diagnostic de neoplasm.

Deci, pentru a crea un miracol, susţin medicii, sunt necesare o diagnosticare timpurie, dar şi o consiliere corectă.

„În cadrul spitalului Euromaterna, oferim speranţă, soluţii şi ajutorul necesar creării familiei dintotdeauna dorite, iar sentimentul de fericire ni se transmite de fiecare dată când unui cuplu i se oferă minunatul dar de a fi părinte”, au declarat aceştia.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

11 iunie 2018 BUBU
FIV

Pentru a avea acces la aceste servicii , trebuie sa scoatem din banca (era frumos daca era din buzunar) minim 5000 Euro pentru un FIV cu sanse de reusite de max 35%. Prin urmare disperam.... In Constanta nu avem nici o facilitate , la Euromaterna ni s-a facut inseminare fara a studia daca trompele sunt permeabile , fara ecografie preliminara pt a analiza pe ce parte este ovulatia si multe alte probleme...pacat pentru acest municipiu

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.