Sfatul medicului
43 accesări 14 Septembrie 2022 0 comentarii

Nu săriți cina pentru a slăbi! Nu veți obține niciun rezultat

Servitul cinei la ore târzii este unul dintre principalele motive care îi determină pe oameni să ia în greutate. Cu toate acestea, săritul peste cină nu este o idee bună, chiar dacă vreți să slăbiți. Specialiștii vă recomandă să nu săriți peste nicio masă principală a zilei, deoarece nu ar trebui să încetați să mâncați pentru a pierde în greutate. În schimb, ar trebui să vă asigurați de faptul că alimentele pe care le consumați sunt sănătoase. Ca urmare, puteți servi la cină o salată, carne de pui la grătar sau file de pește, pentru a nu câștiga în greutate. Cu toate acestea, dacă decideți să săriți peste cină, dar ați mâncat mâncăruri grase și de calitate nutritivă scăzută în timpul zilei, veți câștiga cu siguranță mai multe kilograme decât dacă ați fi mâncat oricare dintre felurile menționate mai sus la cină. În schimb, servirea de mese târzii este un factor cheie care poate duce la creșterea în greutate. De fapt, rezultatele unui studiu realizat de cercetătorii spanioli au confirmat beneficiile servirii cinei mai devreme.

Deci, dacă încercați să slăbiți, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să stabiliți ghiduri alimentare care să vă acopere nevoile calorice și nutriționale. După servirea unei mese sănătoase, nu uitați să faceți exerciții fizice timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi și să beți multă apă. Acest lucru este esențial pentru a pierde în greutate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.