Sursa NBC News

Sursa NBC News
Sursa NBC News
Nutriţie
611 accesări 18 Martie 2020 0 comentarii

O variantă foarte bună. Slăbiți mergând pe jos

Vreți să slăbiți? La ora actuală, tot mai mulți nutriționiști ne sfătuiesc să combinăm, neapărat, mișcarea cu dieta, dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus. În general, pentru a obține rezultatele așteptate, trebuie să susținem dieta cu mișcare. Poate cea mai simplă metodă de a arde calorii este să mergeți pe jos, sunt de părere specialiștii.

După cum știm cu toții, mersul poate fi o variantă foarte bună pentru a slăbi sănătos fără prea mult efort fizic.

Unii specialiști spun că este nevoie de 20.000 de pași pentru a avea rezultate, în timp ce alții susțin că acest lucru ține de greutatea fiecăreia dintre noi. Spre exemplu, unii specialiști sunt de părere că atât greutatea corporală, cât și ritmul dumneavoastră vor determina numărul de pași pe care trebuie să-i faceți într-o zi ca să slăbiți și să ardeți un anumit număr de calorii.

Astfel, dacă ardeți mai multe calorii decât consumați, atunci vor începe să se vadă rezultatele. La 1,5 kilometri, faceți 2.000 de pași, ardeți o sută de calorii. În concluzie, ca să dați jos jumătate de kilogram pe săptămână, aveți nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic, asta însemnând aproximativ 10.000 de pași în fiecare zi.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.