06 Octombrie 2015
1099 accesări
0 comentarii

Incidenţa tulburărilor de nutriţie a crescut dramatic în ultima perioadă, susţin deopotrivă nutriţioniştii şi pediatrii. Această statistică este valabilă pentru copii, adolescenţi şi adulţi deopotrivă, iar monitorizarea aportului de grăsimi, calorii sau zahăr e din ce în ce mai dificilă, având în vedere că alimentele din comerţ sunt „pline ochi“ de astfel de substanţe.

Mediul în care oamenii şi copiii lucrează, învaţă şi se joacă a contribuit la epidemia obezităţii. De asemenea fiecare alege tipul alimentului şi cantitatea pe care o mănâncă în funcţie de gusturi şi nevoi. Totuşi, opţiunile sunt limitate de sortimentele găsite în ma-gazin, aprozar, restaurant sau şcoală, fapt pentru care nu de puţine ori se întâmplă să nu fie şi cele mai inspirate alegeri alimentare.

Citeşte mai departe...

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Andreea Năstase