Sursa foto AMOpportunities

Sursa foto AMOpportunities
Sursa foto AMOpportunities
Pentru ea
327 accesări 06 Septembrie 2020 0 comentarii

Operaţii ginecologice gratuite la Spitalul „Isis”

Proiectul social „Operaţii ginecologice gratuite” continuă şi în acest an, în perioada 4-15 septembrie, acesta fiind un real sprijin pentru femeile care au nevoie de diferite intervenţii chirurgicale, dar pe care, din păcate, nu şi le pot permite.

Programul vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme în sfera ginecologică, diagnosticate sau care manifestă simptome deranjante.

„Echipa medicală din cadrul spitalului nostru este pregătită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian/fibromului uterin, tratamentul incontinenţei urinare, prolapsul genital şi toate afecţiunile colului uterin. Costul unei astfel de intervenţii chirurgicale este de 1.200 de euro, suportată integral de unitatea medicală, pe parcursul derulării acestei campanii. Femeile trebuie doar să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate”, au precizat reprezentanţii spitalului. Aceştia au subliniat faptul că, dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergătoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate de pacientă (analize de sânge, consult preanestezic, RX pulmonar, EKG). De altfel, singurele costuri pe care le are pacienta, pe lângă cele ale analizelor, sunt reprezentate de zilele de spitalizare necesare postperator, 3-5 zile în funcţie de evoluţie şi recomandarea medicală. Costul unei zile de internare este de 300 de lei.

Persoanele care doresc să se înscrie în programul gratuit se vor programa telefonic la 07 ISIS ISIS – 0747.474.747 urmând a se prezenta la medic cu dosarul de investigaţii şi analize efectuate anterior, rezultatele investigaţiilor din pachetul preoperator, bilet de trimitere de la medicul de familie şi cardul de sănătate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.