Sfatul medicului
211 accesări 06 Noiembrie 2018 0 comentarii

Ouăle de prepeliţă încetinesc procesul de îmbătrânire

Deşi sunt mult mai mici decât ouăle de găină, ouăle de prepeliţă au o valoare nutriţională de patru ori mai mare decât acestea. Specialiştii spun că indiferent cum sunt consumate, fierte sau crude, ouăle de prepeliţă aduc o mulţime de beneficii organismului, de aceea sunt recomandate în tratarea diverselor afecţiuni sau pentru menţinerea stării de sănătate. În primul rând, acestea îmbunătăţesc funcţionarea aparatului cardiovascular, scad nivelul colesterolului şi întăresc inima.

De asemenea, ele reglează nivelul zahărului din sânge în cazurile de diabet, ajută la digestie şi reglează aciditatea gastrică. Totodată, ouăle de prepeliţă ajută în detoxifierea ficatului şi în regenerarea acestuia după anumite boli, tratează afecţiunile de rinită alergică, alergii şi eczeme sau bolile renale, afecţiunile oftalmologice şi ORL. Nu în ultimul rând, ele sunt de mare ajutor în tratarea afecţiunilor sistemului nervos, sunt eficiente în tratarea depresiilor şi a stresului, ajută creierul şi încetinesc procesul de îmbătrânire.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.