Remedii naturiste
368 accesări 14 Ianuarie 2020 0 comentarii

Părul facial poate fi eliminat cu ajutorul unor ingrediente naturale

Aveți păr pe față și vreți să scăpați de el? Este evident că părul facial este extrem de inestetic, iar pentru îndepărtarea acestuia multe femei apelează la proceduri dureroase și costisitoare. Totuși, există o soluție, la îndemâna oricui, care vă poate scăpa de această problemă.

Această soluție este un amestec de ingrediente naturale, pe care o puteți prepara foarte simplu, în casă. Aveți nevoie de două linguri de miere, o lingură de tărâțe de ovăz și două linguri de zeamă de lămâie. Așadar, după ce ați pregătit ingredientele, amestecați-le bine și apoi aplicați pasta obținută pe zona cu păr, de care vreți să scăpați. Lăsați-o să acționeze timp de un sfert de oră, masați cu mișcări circulare preț de încă cinci minute, în direcția opusă creșterii firului de păr, apoi clătiți cu apă călduță. Este recomandat ca imediat după utilizarea amestecului, să vă hidratați imediat pielea cu o cremă de față.

Practic, tărâțele de ovăz funcționează precum un exfoliant, care este totodată bogat în antioxidanți și protejează pielea de iritații. În același timp, zeama de lămâie este acidă, așa că decolorează și subțiază firul de păr. La rândul său, mierea are rolul de a hidrata și de a calma pielea agresată. Repetați operațiunea aceasta de două-trei ori pe săptămână, pentru a vedea rezultate rapide. Veți observa că, în mai puțin de o lună, părul de pe față va dispărea.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.