Frumuseţe
1900 accesări 29 Decembrie 2015 0 comentarii

Petreceţi noaptea dintre ani cu un ten mai tânăr şi un machiaj impecabil

Dacă doriţi o frumuseţe de sărbători de durată, este timpul să acordaţi o atenţie specială tenului. Centrul de dermato-estetică facială şi corporală Iowemed Alderma vine în întâmpinarea clienţilor care vor să strălucească de frumuseţe în noaptea de dintre ani.

Tratamente cu aur şi diamante pentru un ten luminos şi catifelat

Dacă doriţi să-i oferiţi tenului o strălucire regală în noaptea dintre ani, profitaţi de tratamentele cu ingrediente de lux pentru tenul matur de la Centrul Iowemed Alderma. Clinica efectuează un tratament cu aur care foloseşte o combinaţie unică de ingrediente bazate pe acid hialuronic cu efect reparator, pulbere de diamante cu efect de luminozitate, aur de 24 karate cu efect de regenerare, pudră de perle cu efect de catifelare şi extract de caviar, cu efect nutritiv. În această perioadă, se aplică o reducere de 20 la sută şi se acordă un cadou de diatermie facială, la achiziţionarea acestui serviciu.

„Dacă aveţi un ten cu aspect tern, atunci tratamentul lime-energy cu vitamina C este soluţia potrivită pentru luminozitate”, declară dr. Veronica Taraciuc, coordonator medical al Centrului Iowemed Alderma.

Acesta protejează pielea de acţiunea radicalilor liberi şi împiedică îmbătrânirea tenului. Tratamentul se bazează pe o gamă unică ce conţine vitamina C stabilizată din cinci surse diferite: vitamina C pură, coajă, suc şi pulpă de portocale din Calabria, uleiuri esenţiale de lămâie din Mexic. De asemenea, acesta conţine şi ingrediente pe bază de extract de păpădie cu efecte calmante pentru tenul obosit şi ulei de jojoba, o sursă naturală de vitamina E. La fiecare şedinţă de tratament se acordă un cadou ce constă într-un masaj facial cu ulei de nucă de cocos, unt de lime şi uleiuri esenţiale, precum şi tratament New Face de 15 minute.

Întinerire şi lifting facial pentru femei şi bărbaţi, deopotrivă

„Centrul Iowemed Alderma oferă în această perioadă discounturi la tratamentele de dermato-estetică facială: mărire buze cu acid hialuronic, corecţie riduri, rejuvenare, tratamente vasculare cu laser Cutera, tratamente definitive cu laser Cutera, tratamente de redensifiere cu laser Genesis”, precizează dr. Veronica Taraciuc.

În plus, tratamentul de cosmetică Happy Face Lift regenerează şi reîntinereşte pielea, având un efect de lifting. La efectuarea a şase şedinţe de diatermie facială beneficiaţi de o reducere de 15 la sută şi de un cadou ce constă în aplicarea unei măşti pentru potenţarea efectului de lifting. La efectuarea a 10 şedinţe, reducerea este de 20 la sută, iar cadoul constă în trei şedinţe de măşti modelate pentru un efect de lifting de durată.

De asemenea, Centrul Iowemed Alderma vine cu oferte speciale şi pentru bărbaţii care au grijă de aspectul tenului lor.

„Deoarece ştim că bărbaţii nu au răbdare şi nici timp pentru tratamente îndelungate, le oferim o şedinţă de tratament de numai 30 de minute, cu un efect maxim de întinerire şi luminozitate”, adaugă dr. Veronica Taraciuc.

Machiajul pentru Revelion nu mai este o problemă

Machiajul semipermanent prin tehnica micropigmentării vă poate salva de orele petrecute pentru efectuarea machiajului şi de grija retuşului la petrecerea de Revelion. Centrul medical Iowemed Alderma efectuează micropigmentări şi retuşuri la sprâncene, ochi şi buze şi tehnica de camuflare. De asemenea, oferă o reducere de 10 la sută pentru efectuarea a minimum două proceduri şi de 15 la sută, pentru minimum trei proceduri.

De asemenea, dacă vreţi să radiaţi de frumuseţe încă din primele zile ale noului an, nu uitaţi să vă înscrieţi la „Marea Tombolă a Sărbătorilor”. Înscrierea se realizează pe baza bonului fiscal, la achiziţionarea oricăror servicii în valoare de minimum 100 de euro. Extragerea pentru marele premiu va fi realizată pe 5 ianuarie, acesta constând într-un pachet complet de înfrumuseţare faţă-corp, în valoare totală de 500 de euro.

Taguri articol: frumusete veronica taraciuc masaj acid hialuronic IOWEMED laser

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.