Sursa foto Eva,ro

Sursa foto Eva,ro
Sursa foto Eva,ro
Sfatul medicului
480 accesări 09 Februarie 2021 0 comentarii

Preparați-vă singuri măștile pentru ten! Ingredientele le găsiți în casă

Foarte multe persoane preferă să își facă în casă diferite măști pentru ten, întrucât cele din comerț conțin o serie de aditivi și substanțe toxice, pentru a avea un miros și un aspect care să vă convingă să le cumpărați. De exemplu, vă puteți prepara în casă un exfoliant din avocado și banane. Ce trebuie să faceți: sâmburele de avocado trebuie să fie uscat timp de 3-5 zile înainte de a fi măcinat, pentru a fi pus în amestec. Așadar, este necesar să măcinați foarte mărunt sâmburele de avocado uscat. Specialiștii spun că ați putea chiar să îl puneți într-o pungă de plastic închisă și să îl sfărâmați cu ciocanul. Apoi, amestecați-l cu banane și ulei de măsline, pentru a obține o pastă groasă.

Aplicați amestecul ușor pe piele, fără a apăsa prea tare, deoarece sâmburele va face exfolierea în mod natural. După câteva minute, clătiți cu apă caldă. Un alt remediu natural se poate obține din miezul de la câțiva castraveți. Se bat două albușuri de ou, adăugându-le un pahar de apă de roze. Amestecul se toarnă peste miezul de castraveți. Se adaugă 125 grame alcool, se amestecă bine după care se lasă în repaus trei zile într-un vas cu capac. Se strecoară prin tifon lichidul rezultat și se toarnă într-o sticlă care se agită înainte de folosire.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.