Sănătate
513 accesări 05 Mai 2021 0 comentarii

Primăvara începe cu epilarea definitivă. Scăpaţi de părul nedorit!

A venit primăvara, aşa că rochiile şi fustele vor lua, curând, locul pantalonilor. Ce vă faceţi, în aceste condiţii, cu părul nedorit? Epilarea cu laser este una dintre soluţiile recomandate, care poate reduce pentru totdeauna părul de pe corpul dumneavoastră. Tratamentul utilizează impulsuri rapide de lumină infraroşie cu consum scăzut de energie pentru a minimiza disconfortul.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, tratamentul este, de obicei, foarte confortabil pentru majoritatea ariilor de tratament. Mai mult decât atât, datorită capului laser cu funcţia de criogenare, durerea este practic inexistentă. „După prima intervenţie, părul va fi, de obicei, absent timp de până la şase săptămâni. Fiecare intervenţie ulterioară va elimina celulele de păr suplimentare, iar după terminarea seriilor, părul va fi practic invizibil. Efectele sunt vizibile imediat după operaţiune, impulsurile de lumină infraroşie încălzind pigmentul din foliculul de păr pentru a elimina celulele de la rădăcină. Efectul maxim se va observa după mai multe şedinţe, depinzând, însă, de numărul lor, de tipul pielii etc. De regulă, este nevoie cam de 5-6 şedinţe, însă există cazuri în care pot fi necesare mai mult de zece şedinţe”, a explicat specialistul.

După fiecare şedinţă, este indicat să se respecte anumite cerinţe. Astfel, timp de 14 zile după această procedură, zona pe care s-a efectuat tratamentul nu trebuie expusă la soare. De asemenea, timp de 24 de ore după tratament, este recomandat să se evite duşurile şi băile fierbinţi, precum şi folosirea unor cosmetice cu potenţial alergenic.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.