Sfatul medicului
111 accesări 27 Noiembrie 2021 0 comentarii

Proceduri care contribuie la topirea grăsimilor localizate

La ora actuală, există o mulţime de proceduri pentru topirea grăsimilor localizate. Dintre acestea amintim hidrolipoclasia, care a început să fie tot mai căutată, aceasta fiind o alternativă la liposucţia tradiţională în ceea ce priveşte combaterea celulitei, tratarea grăsimilor localizate şi reducerea volumului corpului. Specialiştii susţin că este o procedură minim invazivă, iar rezultatele obţinute sunt echivalente cu cele ale unei liposculpturi chirurgicale. În cadrul acestei proceduri estetice, se aplică o soluţie fiziologică sterilă în zonele în care urmează a fi îndepărtate adipozităţile localizate. Cavitaţia este utilizată pentru a descompune celulele adipoase care sunt îndepărtate prin aspiraţie sau prin sistemul limfatic. În acelaşi timp, hidrolipoclasia poate ajuta la reducerea ţesutului adipos sau a grăsimilor din diferite zone ale corpului: abdomen, fese, coapse, braţe, bărbie dublă.

Mare atenţie! Cu toate acestea, nu este recomandată persoanelor obeze şi nici nu este considerat un tratament de slăbire. Din acest motiv, se folosesc diverse tratamente estetice. Printre acestea, se numără hidrolipoclazia. Această tehnică se numeşte în acest fel, întrucât apa este utilizată pentru a sparge celulele adipoase. În plus, faţă de apa injectată, un dispozitiv care generează unde vibratoare de înaltă frecvenţă sau ultrasunete este poziţionat pentru a sparge celulele adipoase. Pe scurt, hidrolipoclazia este un tratament eficient pentru eliminarea grăsimilor localizate. Totodată, este indicat în tratamentul adipozităţilor situate în zona abdominală, pe coapse, fese, braţe şi spate şi chiar pentru bărbia dublă.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.