Ştiri medicale
198 accesări 16 Septembrie 2019 0 comentarii

Programări gratuite pentru HIV şi hepatită

Vreți să vă testați pentru HIV, hepatită B sau hepatită C și nu știți unde să mergeți? Fundația „Baylor Marea Neagră” din Constanţa vă pune la dispoziţie spaţiul necesar, unde vă puteţi testa numai pentru o infecție sau puteți beneficia de pachetul „Combo”, prin testarea pentru cele trei infecții.

„Dacă sunteţi interesaţi să vă faceţi gratuit analizele de HIV şi hepatitele B şi C, în cadrul serviciului de testare al fundaţiei noastre, aveţi posibilitatea de a vă programa online, doar că este necesar să ţineţi cont de faptul că programările se fac doar în limita locurilor disponibile, maximum 67 pe săptămână”, au declarat reprezentanţii „Baylor”.

Testarea pentru hepatite nu este o urgenţă şi aşteptarea unei programări câteva săptămâni nu vă afectează sănătatea, susţin specialiştii.

Cei care doresc, din diferite motive, să se testeze mai rapid decât este posibil să se programeze la „Baylor” sunt rugaţi să se adreseze laboratoarelor private unde pot face aceste teste contra cost.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.