31 Martie 2019
562 accesări
0 comentarii

Uleiul de arbore de ceai verde se bucură de însuşirile unui eficient agent antimicrobian. Un studiu efectuat recent de cercetătorii australieni arată că 33% dintre pacienţii infectaţi cu stafilococul auriu, care au folosit tratamente cu ulei de arbore de ceai, s-au vindecat, comparativ cu doar 13% care au urmat tratamente normale, pe bază de antibiotice şi antiseptice.

Uleiul din arbore de ceai este un puternic stimulator al sistemului imunitar, are un puternic efect antimicotic, antibacterian şi antiviral. Puteţi adăuga câteva picături de ulei de arbore de ceai verde în cadă, însă nu mai mult de trei picături dacă aveţi pielea sensibilă. Prin acţiunea uleiului de arbore de ceai verde atât la nivelul pielii, cât şi la nivelul căilor respiratorii, puteţi trata bolile infecţioase sau răcelile. De asemenea, uleiul de arbore de ceai poate fi întrebuinţat şi pentru tratarea afecţiunilor sistemului respirator, în caz de infecţii de natură digestivă, în micoze sau pentru întărirea şi refacerea sistemului imunitar.

Un efect fortifiant şi tonic îl are uleiul de arbore de ceai şi asupra pielii tenului, pentru că are efecte antiseptice, oxigenează celulele pielii şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivel local. Puteţi adăuga în crema zilnică câteva picături de ulei din arbore de ceai pentru a-i reda tenului supleţea şi pentru a atenua ridurile fine. În cazul părului cu tendinţe spre îngrăşare, puteţi adăuga în şamponul pe care îl folosiţi câteva picături de ceai verde.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii