Clinici şi spitale
1979 accesări 13 Decembrie 2016 0 comentarii

Reduceri importante pentru ecografia abdominală, la Diamed Clinic Research

Ecografia abdominală este prima modalitate imagistică folosită pentru evaluarea ficatului, colecistului, pancreasului, splinei, rinichilor, tubului digestiv, aortei abdominaleşi a altor vase abdominale. Este extrem de valoroasă în diagnosticarea afecţiunilor abdominale, cum ar fi: litiaza biliară veziculară şi coledociană, colecistita, calculii renali, pancreatita acută şi complicaţiile sale, apendicita acută, anevrismul aortic.
De asemenea, ecografia este cea mai bună metodă de monitorizare a unor afecţiuni cronice: hepatite cronice, ciroză hepatică, pancreatită cronică, tumori.

„La Diamed Clinic Research, toţi constănţenii pot beneficia de un discount de 40% pentru ecografia abdominală, promoţie ce este valabilă toată luna decembrie. Este o bună oportunitate ca toţi pacienţii noştri să îşi evalueze starea de sănătate, acum, la sfârşit de an”, au declarat reprezentanţii Diamed Clinic Research.

Prin urmare, în cazul în care aveţi dureri abdominale, greaţă, vărsături sau alte simptome care vă creează disconfort abdominal, ecografia abdominală reprezintă o metodă facilă şi importantă de diagnostic.
Nu în ultimul rând, această investigaţie ajută la prevenţia bolilor şi la descoperirea lor în stadiu incipient.

Pentru mai multe informaţii, apelaţi numărul de telefon 0721.285.698 sau mergeţi direct la sediul Diamed Clinic Research din bulevardul Tomis, numărul132.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.