26 Octombrie 2015
10198 accesări
1 comentariu

Recent, a avut loc festivitatea de deschidere a Policlinicii pentru copii „Regina Maria“ din Constanţa. Prin deschiderea acestui centru medical performant, reţeaua medicală ajunge la 22 de astfelde locaţii proprii la nivel naţional. Este singura clinicăde pediatrie din Constanţa care are program non-stop.

Zilele acestea, a avut loc evenimentul de deschidere a Policlinicii de Pediatrie „Regina Maria” din Constanţa. Lansarea a avut loc într-un cadru festiv, la sala Casino a hotelului Iaki din Mamaia.

Directorul reţelei medicale „Regina Maria” Constanţa, Costin Leolea, a declarat că unitatea medicală este singura clinică de pediatrie din Constanţa care funcţionează în program non-stop.

„Nu poate să existe pediatrie fără con-tinuitate. Nu cred că îşi doreşte cineva să ajungă cu copilul la pediatrie şi să i se spună că programul se încheie la ora 20.00, iar copilul dumneavoastră să aibă nevoie de un tratament de 4 ore. Sunt în „Regina Maria” din august 2013 şi am 3 copii. Mi-am dorit întotdeauna ca pentru ei să existe ceva similar cu ceea ce am făcut noi în Constanţa.

De aici ne-a venit şi ideea unei policlinici de pediatrie non-stop, cu servicii complete şi continuitate la tratament. În plus, în premieră pentru Constanţa, efectuăm ana-lize în regim de urgenţă, cu rezultate în câteva minute.

Sperăm ca de la anul să intrăm pe piaţă şi cu servicii de spitalizare de zi, iar din 2017 să deschidem chiar un spital pentru copii. Actuala policlinică, deschisă în august anul acesta, are o suprafaţă de 600 mp, 10 cabinete medicale, o sală de tratament, un staţionar cu 4 paturi şi un izolator. Tot în aceeaşi locaţie este şi laboratorul de analize medicale”, a declarat directorul clinicii „Regina Maria”, Constanţa.

100.000 de constănţeni,pacienţi ai cliniciiLa rândul său, Fady Chreih, CEO „Regina Maria”, prezent la evenimentul din Constanţa, a declarat că tot mai mulţi constănţeni au devenit pacienţii clinicii.

„Pentru că se întâmplă lucruri foarte frumoase în această perioadă. Deschidem prima policlinică privată cu program non-stop din Constanţa.Avem o creştere de 20% la nivel de reţea, ceea ce înseamnă că facem lucrurile foarte bine, iar pen-tru oraşul Constanţa, anul acesta vom sărbători, aşa cum arată cifrele de până acum, 100.000 de pacienţi care au venit în clinicile «Regina Maria» din Constanţa. Investiţia pe care am făcut-o în această poli-clinică vine, zicem noi, natural, după ce am deschis încă două punctede recoltare, respectiv pe b-dul Tomis în zona Dacia şi în incinta Centrului Medical Affidea (ex Euromedic).Avem destui medici din Bucureşti pentru a oferi servicii medicale alături de cei constănţeni şi credem că am găsit mixul potrivit pentru ca lucrurile să se întâmple aşa cum trebuie. Avem o locaţie în care pacienţii constănţeni găsesc servicii foarte bune de pediatrie”, a precizat reprezentantul Reţelei Private de Sănătate.

Prin deschiderea Policlinicii pentru Copii Delfinariu, reţeaua „Regina Maria” ajunge la 22 de astfel de centre proprii la nivel naţional.În cadrul centrului vor lucra 45 de cadre medicale, dintre care 27 sunt medici.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

27 octombrie 2015
Andreea Nastase
Raspuns pentru dna Oana Iusumbeili

Buna ziua, Am primit intrebarea dvs. legata de serviciile de urgenta ale policlinicii de pediatrie Regina Maria. Vom lua legatura cu reprezentantii retelei de sanatate si va vom raspunde in cel mai scurt timp. Multa sanatate!

Articol publicat de Andreea Năstase