Sursa foto Ea.md

Sursa foto Ea.md
Sursa foto Ea.md
Sfatul medicului
168 accesări 16 Iulie 2020 0 comentarii

Remedii pentru a scăpa de cearcăne

Cearcănele sunt un semn obişnuit al oboselii, dar pot indica, de asemenea, probleme respiratorii, un aport ridicat de cofeină şi, desigur, un management deficitar al stresului.

Deşi cearcănele ce apar în jurul ochilor se pot forma din diverse motive, vestea bună este că există remedii care pot ajuta la ascunderea acestora şi chiar la dispariţia lor completă, susţin specialiştii de la dozadesanatate.ro. Pentru a scăpa de această problemă neplăcută, nu uitaţi să completaţi tratamentele naturale cu obiceiuri benefice, în special cu o odihnă bună şi o alimentaţie adecvată.

De asemenea, cearcănele nu indică numai o problemă de somn, ci şi starea de sănătate a unei persoane. Aşa că, înainte de aplicarea oricărui tratament, este esenţial să vă curăţaţi bine faţa pentru ca pielea să poată absorbi mai bine nutrienţii din acesta.

Înainte de a începe tratamentul, trebuie să vă spălaţi faţa cu apă rece şi un produs blând de curăţare fără săpun. În acest fel, veţi elimina toate impurităţile fără a vă agresa tenul.

În plus, acest lucru va face ca pielea să pară odihnită şi proaspătă. De asemenea, puteţi pune o cârpă umedă în frigider pentru câteva minute. Nu o lăsaţi să îngheţe, ci doar să se răcească uşor şi apoi aşezaţi-o peste frunte şi ochi înainte de culcare. Aceasta este o versiune alternativă a unei măşti de ochi cu gel. Atenţie, ar trebui să lăsaţi cârpa rece peste ochi timp de aproximativ 5 - 6 minute. După aproximativ 10 minute în care luaţi pauză, puneţi-o înapoi peste ochi. Repetarea acestui lucru în fiecare seară înainte de culcare va ameliora aspectul pungilor de sub ochi şi vă va ajuta să vă odihniţi mai bine.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.