Sursa All Things Hair

Sursa All Things Hair
Sursa All Things Hair
Frumuseţe
140 accesări 29 Mai 2020 0 comentarii

Remedii pentru păstrarea unui păr sănătos

Orice femeie vrea să se simtă frumoasă şi are nevoie de un ritual zilnic de îngrijire și înfrumusețare. Indiferent de anotimpul în care ne aflăm, este foarte important să avem grijă de părul nostru, pentru a preveni distrugerea şi uscăciunea acestuia. Pentru a duce această sarcină la bun sfârşit, vă recomandăm câteva măști naturale pentru un păr mătăsos, în funcție de problemele părului sau scalpului dumneavoastră.

Potrivit ea.md, pentru un scalp uscat deteriorat, cu prurit, puteţi opta pentru un amestec obţinut din ulei de măsline și zeamă de lămâie. Imediat după aceea, aplicaţi mixtura și lăsaţi-o pe păr timp de 20 de minute și clătiţi.

Pentru un păr uleios, gras, puteți alege să amestecaţi ulei de măsline cu miere, zahăr brun și ulei de măsline (pentru scalp cu mâncărimi), oțet de mere cu zeamă de lămâie pentru acnee de scalp și exces de sebum.

Pentru un păr crescut sănătos și strălucitor, preparaţi măști naturale din avocado, acestea fiind eficiente și pentru vârfurile uscate, electrizate, despicate.

În ceea ce priveşte părul deshidratat și deteriorat de la vopsiri ori tratamente termice și chimice, alegeţi bananele și uleiul de măsline.

Poate aţi auzit de rețete de măști pentru păr şi cu bere. Ei bine, în amestec cu ouăle și cu uleiul de migdale, berea lasă părul moale, fin, strălucitor. La final, clătiţi bine, pentru a scăpa de mirosul berii.

Mai departe, pentru un păr strălucitor și hidratat, alegeţi uleiul de cocos, iar pentru a opri electrizarea părului, folosiţi oțetul din cidru de mere. De asemenea, pentru a contracara căderea părului și alopecia, faceți-vă tratamente pentru un păr mătăsos din iaurt cu miere și oțet de mere.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.