Sănătate
74 accesări 30 Aprilie 2021 0 comentarii

Rozmarinul și urzica vă revitalizează părul

Vi se pare că părul nu mai are strălucirea de odinioară? Căutați soluții pentru a-l vitaliza? În prezent, există diferite remedii naturale, cum ar fi loțiunile făcute cu rozmarin și urzică, combinație care vă va întări părul și îi va oferi strălucirea dorită. Așadar, secretul marilor tratamente pentru sănătate și înfrumusețare poate fi găsit în natură. În plus, întărirea părului cu remedii naturale este o opțiune excelentă pentru a reduce costurile.

Masca de rozmarin și urzică se face foarte ușor. Pentru a o prepara, aveți nevoie de o mână de rozmarin și alta de urzică, precum și de apă și alcool. Procedura constă în două etape. Puneți frunzele de rozmarin într-un recipient de sticlă cu alcool, timp de 40 de zile și lăsați totul să stea într-un loc întunecat. Când se termină această perioadă, puteți face o infuzie cu urzică. Pentru a face acest lucru, tăiaţi urzica în bucăți și fierbeți-o timp de zece minute. După ce acești pași au fost finalizați, amestecați ambele lichide într-un recipient, adăugând părți egale. Apoi, aplicați tratamentul direct pe scalp, masând ușor cu vârful degetelor, astfel încât pielea să-l absoarbă profund. Lăsați-l să acționeze timp de opt ore, de preferință peste noapte.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.