Ştiri medicale
1259 accesări 04 Aprilie 2016 0 comentarii

Sănătate prin mişcare! Părinţii şi piticii constănţeni, la plimbare cu bicicleta

Spitalul Privat Isis promovează sănătatea prin mişcare. Astfel, specialiştii au demarat o campanie, „Constanţa Pedalează”, pentru a implica părinţii şi copiii într-o acţiune de promovare a sănătăţii prin sport. Părinţii pot obţine biciclete, gratuit, complet echipate, cu scopul de a face plimbări prin oraş, alături de cei mici.

„Punem Constanţa în mişcare şi invităm părinţii constănţeni la o plimbare pe bicicletă alături de micuţii lor. Bici-cletele sunt echipate cu scaune speciale pentru copii, cu centuri ataşate, astfel încât micii pasageri să se bucure în condiţii de siguranţă de priveliştea oraşului. Bicicletele pot fi obţinute gratuit în urma unei solicitări, pe adresa de e-mail a clinicii. Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe detalii, ne puteţi scrie la adresa de e-mail a clinicii”, menţionează Andreea Hahui, reprezentantul Spitalului Privat Isis.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.