Clinici şi spitale
1443 accesări 23 Mai 2017 0 comentarii

„Săptămâna altfel” la Isis Hospital, o experienţă de neuitat pentru „steluţele fermecate”

Isis Hospital şi-a deschis porţile pentru 21 de copii de la Grădiniţa „Steluţele Mării” din Constanţa, ce au dorit ca în „Săptămâna altfel” să înveţe lucruri noi despre domeniul medical, mai bine zis, „domeniul bebeluşilor”. Specialiştii de la Spitalul privat Isis i-au primit cu mare drag, dar şi cu multe surprize.

„În cadrul «Săptămânii altfel», aceşti copii, împreună cu părinţii şi educatorii lor, s-au gândit să vină şi la spitalul nostru. Noi ne bucurăm foarte mult că au venit, mai ales că unii dintre ei s-au născut aici şi atunci ne-am gândit că este foarte interesant pentru ei să vadă locul unde s-au născut. Îi vom duce şi la etaj, în limita în care se poate, pentru că sunt nişte circuite pe care trebuie să le respectăm şi nu toată lumea din exterior poate să le străbată. Îi vom organiza în câteva echipe, ca să fie mai uşor. Şi anul trecut ne-am bucurat de vizita unor copii, de şcoală generală, aşa că ne-am obişnuit ca an de an să primim pe câte cineva. Noi le-am pregătit un tort, în formă de stea, pentru că ei fac parte din grupa «Steluţele fermecate». Împreună, o să facem un mic tur al spitalului”, a declarat Andreea Hahui, reprezentant Isis Hospital.

Copii au avut parte de surprize inedite din partea reprezentanţilor Isis Hospital, aceştia au fost pictaţi pe faţă cu personajele lor preferate, au avut parte de un tort în formă de stea, precum şi de alte dulciuri. Cu toate acestea, cel mai mare deliciu a fost să îmbrace costumele de protecţie, cu care au vizitat bebeluşii nou-născuţi.

„Sunt prezenţi 21 de copii din 24, cei care lipsesc, probabil, sunt bolnavi. Am ales să venim la Isis Hospital, pentru că ne dorim ca cei mici să înveţe lucruri noi, şi poate unii dintre ei îşi doresc să devină medici, cine ştie”, a declarat Roxana Petrişor, educatoare la grupa mijlocie, „Steluţele fermecate”.

Pentru copii, nici cel mai frumos tort şi nici cele mai gustoase dulciuri nu au fost mai interesante decât întâlnirea cu Rebeca, o bebeluşă născută de puţin timp. Copiii au fost extrem de încântaţi să o cunoască.

„Eu şi fratele meu ne-am născut aici, la Isis. Mi-a plăcut foarte mult vizita, dar cel mai mult mi-a plăcut să îl văd pe bebe”, ne-a spus Ariana, 5 ani.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.