Sursa foto CSID

Sursa foto CSID
Sursa foto CSID
Sănătate
711 accesări 06 Mai 2021 0 comentarii

Scăpați de durerile în gât cu remedii din propria bucătărie

Vă doare gâtul? Până să ajungeți la farmacie, găsiți în propria bucătărie remediile necesare, care vă pot ajuta să scăpați de supărătoarea problemă. La fel ca ouăle, bananele reprezintă un aliment care se ingeră ușor atunci când vă doare în gât. Dacă nu vă place gustul, încercați să faceți un shake din banane, adăugând puțin lapte, căpșuni și afine. Este mult mai gustos decât pastilele de gât mentolate.

De exemplu, varza conține vitamina C, sulf, vitamina K și alți antioxidanți, ceea ce o face un super aliment, ce merită introdus în dieta săptămânală, pentru că are un puternic efect anti-inflamator și poate reduce până și durerile de cap.

Specialiștii mai recomandă scorțișoara la primul semn al roșului în gât. De asemenea, ouăle au proteine, dar sunt o mâncare destul de delicată pentru gâtul umflat, care nu o să vă irite traheea. În același timp, acestea conțin substanțe benefice pentru organism. Chiar dacă nu vă place mirosul, usturoiul ține răceala departe, dar are un potențial energizant pentru organism, cu proprietăți antiseptice și antivirale. Nu în ultimul rând, feliile de lămâie servite în ceai nu sunt doar pentru design. De fapt, acestea sunt considerate un aliment care luptă împotriva bacteriilor, fiind foarte bogate în vitamina C, care protejează organismul în zilele răcoroase.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.