sexul ne face1

sexul ne face1
sexul ne face1
Dragoste şi sex
2228 accesări 26 Decembrie 2011 2 comentarii

Sexul ne face mai frumoase

Tratamentele cosmetice pot fi foarte costisitoare şi, uneori, dureroase. Există însă o metodă prin care putem să ne înfrumuseţăm tenul gratuit şi să ne mai şi placă pe deasupra. Este vorba despre sex. Specialiştii susţin că sexul ne face să avem o piele frumoasă şi strălucitoare. Sexologul Gloria G. Bramer este de părere că sexul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ceea ce ajută la oxigenarea pielii şi la eliminarea toxinelor. Fără pete şi fără coşuri Cercetările efectuate de medici au arătat că sexul reduce nivelul de hormoni şi îi echilibrează. Astfel, pielea este mai curată, dar şi părul are un aspect mai sănătos. Tenul este mai puţin afectat de acnee şi nici nu va fi pătat. Piele mai tânără Sexul poate întoarce timpul cu câţiva ani în ceea ce priveşte aspectul nostru. Sexul stimulează producţia de colagen, prevenind lăsarea pielii. Hidratare maximă Bramer spune că mulţi oameni asociază senzualitatea cu o anumită vârstă. „Femeile devin tot mai puţin sexuale pe măsură ce înaintează în vârstă şi ajung la menopauză deoarece au tot mai puţini hormoni”, explică sexologul. Astfel, odată ce începe să se instaleze menopauza, calitatea pielii scade şi faţa devine extrem de uscată. Făcând sex şi având sângele în mişcare şi oxigenat, putem să împiedicăm uscarea pielii, indiferent de vârstă. Dispar ridurile O producţie mai mare de colagen înseamnă şi mai puţine riduri. În special în acele săptămâni foarte aglomerate, nu ne putem imagina o mască care să aibă aceleaşi efecte pentru faţa ta cum poate avea sexul.

Taguri articol: breaking

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

2 comentarii

22 februarie Auras
Viata sexuala e importanta

Viata sexuala e importanta pentru ca o viata sexuala mai implinita poate avea efecte benefice asupra starii de sanatate.

31 octombrie 2018 Adrian
Imbunatatirea performantelor sexuale

Cresterea performantelor sexuale se poate obtine si prin folosirea unor metode alternative , naturiste care sa ajute la asa ceva.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.