Sfatul medicului
350 accesări 04 Decembrie 2019 1 comentariu

Sfatul specialiştilor „Isis”: Faceţi-vă analizele măcar o dată pe an!

Cu toţii trebuie să ne facem, din când în când, analize medicale, pentru a ne monitoriza sănătatea, şi la fel trebuie să procedăm şi cu cei mici. Specialiştii Spitalului „Isis” din Constanţa spun că analizele medicale oferă informaţii despre starea de sănătate a copilului, iar medicii recomandă efectuarea acestora cel puţin o dată pe an, deoarece există o multitudine de probleme pe care copiii mici le pot prezenta, fără a avea simptome.

„În plus, colectivitatea îi expune pe cei mici la o serie de organisme, şi în special paraziţi, care nu pot fi detectaţi cu ochiul liber. Analizele medicale uzuale, alături de un examen clinic periodic, reprezintă cea mai importantă metodă de screening pentru boli cum sunt anemia, infecţii (respiratorii, digestive, urinare), hepatite, diabet zaharat, parazitoze intestinale. Acestea pot fi pot fi efectuate în cadrul Spitalului «Isis», iar rezultatele pot fi eliberate în regim de urgenţă şi, desigur, interpretate”, au precizat medicii.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.