Dietă şi frumusețe
1637 accesări 12 August 2017 0 comentarii

Sfatul specialistului Maetrys Med / Scapă rapid de riduri! Bucură-te de beneficiile toxinei botulinice fără a apela la Botox

Tratamentul injectabil cu toxina botulinică, cunoscută sub numele ei cel mai popular de Botox, este folosit pe scară largă pentru eliminarea/atenuarea ridurilor faciale de la nivelul frunţii, colţurile ochilor, din jurul gurii.

Deşi este o soluţie anti-îmbătrânire la care apelează mai ales persoanele trecute de 50 ani, puţină lume ştie că, de fapt, efectele Botox-ului sunt cele mai bune la persoanele cu vârsta de până-n 45 ani. Cu cât se înaintează în vârstă, iar ridurile sunt mai adânci şi mai numeroase, rezultatele nu mai sunt atât de spectaculoase.

În general, efectul unei injecţii cu Botox durează cam 3-4 luni. Rezultatele încep să fie vizibile abia la 5-14 zile de la injectare, iar în anumite situaţii, este posibil să nu existe niciun efect nici la repetarea injectării unei noi doze. Tratamentul trebuie repetat la şase luni interval între injectări. Dacă se reinjectează mai devreme de trei luni în mod repetat, se pot dezvolta anticorpi împotriva toxinei botulinice, ceea ce va determina reducerea eficienţei tratamentului. În plus, există anumite efecte secundare asociate tratamentului: slăbirea musculaturii faciale (cel mai frecvent raportat), dureri, inflamare la locul injectării sau simptome similare gripei.

Centrul de înfrumuseţare Maetrys Med vine cu o soluţie inovatoare, alternativa tratamentului Botox, în premieră la Constanţa, care vă ajută să vă bucuraţi de efectele Botox-ului fără efectele secundare şi disconfortul acestuia.

„Tratamentul MESOLIFT 3D-BOOSTER este un tratament intensiv pentru lifting, creat special pentru a îmbunătăţi elasticitatea şi fermitatea pielii, reducând apariţia ridurilor, cu efecte Botox-like. Formula specială din serum-ul concentrat folosit acţionează rapid, oferind în mod expres rezultate vizibile de lifting. Acest serum conţine tripeptide botulinice obţinute din venin de Viperă de Templu - compuşi cu un puternic efect neuromuscular, care netezeşte ridurile de expresie şi relaxează musculatura facială (efect similar toxinei botulinice) -, peptide biomimetice din extract de melc cu o foarte bună penetrare transcutanată cu efect instant de întindere a ridurilor, extracte din Piper de Sichuan, plasmă trombocitară, sfere de siliciu, obţinându-se pe lângă efectul de lifing şi o hidratare a pielii şi menţinerea echilibrului apei intracelulare”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Rodica Mihaela Stanciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med.

XXX

Tratamentul este recomandat în mod special persoanelor trecute de 45 ani, cu riduri adânci, vizibile. Nu este un tratament injectabil, ci este un tratament aplicat pe piele cu ajutorul tehnologiei mesoterapiei virtuale, prin principiul electroporaţiei, pentru descoperirea căruia a fost decernat premiul Nobel în anul 2002.

Pentru efecte vizibile, este necesar să se efectueze cel puţin o serie de şase şedinţe intensiv, 1-2 şedinţe/săptămână, în funcţie de caz, apoi o şedinţă la 2-4 săptămâni ca tratament de întreţinere „a la long“.

Există cazuri în care poate fi necesar un tratament „de atac“ de mai multe şedinţe, în cazul persoanelor trecute de 55 ani, cu riduri foarte adânci, foarte multe, dar acest lucru se stabileşte după o vizită prealabilă în centru, diagnosticarea facială şi discuţia cu specialistul cosmetician.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.