13 Aprilie 2016
1364 accesări
0 comentarii

Accesul în Spi-talul Judeţean va fi reluat de joi, 14 aprilie, însă, conduce-rea instituţiei medicale a făcut anu-mite modificări cu privire la orele de vizită şi la modul în care aparţinătorii vor avea voie să-şi viziteze rudele internate în spital.
„În ceea ce priveşte restricţia vizitatorilor, am decis, în şedinţă de comitet, astăzi (n.r. - ieri) dimineaţă, să o ridicăm parţial. Asta înseamnă că, începând de joi, orele de vizită vor fi 13.30 - 16.30, în timpul săptămânii, şi 11.00 - 17.00, sâmbăta şi duminica şi în sărbătorile legale, cu condiţia de a se purta echipament de protecţie şi de a nu intra mai mult de două persoane”, a declarat Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean.
Accesul în spital, dar şi internările se vor face la intrarea principală a spitalului, din dreptul sensului gira-toriu de pe bd. Tomis.
Va exista, de asemenea, un birou de informaţii operaţional, începând de luni, care va oferi informaţii referitoare la pacient şi medicul curant. Conducerea spitalului anunţă că va exista un panou în care vor fi evidenţiaţi toţi medicii de gardă din spital, ca aparţinătorii să ştie cu cine trebuie să vorbească.
Accesul parţial în spital a fost stabilit în urma ordinului venit de la minister, din cauza condiţiilor epide-miologice. Programul de vizitare este valabil pentru toate secţiile.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Vali PAPATANASIU