Sursa: Economica.net

Sursa: Economica.net
04 Aprilie 2020
582 accesări
0 comentarii

Foarte multe persoane se întreabă cât timp rezistă noul coronavirus pe suprafeţe, pe cutii, ambalaje etc. Spre exemplu, au precizat specialiştii Ministerului Sănătăţii, imediat ce aducem acasă produse ambalate în/din carton sau plastic este important să ne spălăm pe mâini. Apoi, este indicat ca produsele respective să fie şterse bine cu substanţe obişnuite de curăţat în bucătărie sau le putem stoca într-un loc ferit timp de trei zile înainte de a le atinge din nou.

„Spre deosebire de alte epidemii (precum norovirusul sau hepatita A), transmiterea prin alimente nu este suspectată în cazul coronavirusului. De aceea, este suficient să spălăm fructele si legumele înainte de a le consuma proaspete”, au subliniat aceştia.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU