Sfatul medicului
315 accesări 29 Noiembrie 2019 0 comentarii

Sucul de mere cu morcovi și ghimbir vă ajută să scăpați de sforăit

Cu toții avem în familie un soț, un frate sau un părinte care sforăie foarte tare și deranjează toată casa. Chiar și medicii recunosc că sforăitul este una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale aparatului respirator, iar această problemă este întâlnită la 44% dintre bărbaţi şi 28% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani.

Specialiștii susțin că sforăitul poate apărea din cauza mucusului în exces, care se acumulează în nas şi în gât, așa că, dacă scăpați de el, puteţi scăpa şi de problema sforăitului.

Puteți scăpa de această problemă într-un mod natural, consumând un suc sănătos. Pentru a-l prepara, aveți nevoie de două mere, doi morcovi, un sfert de lămâie şi o bucăţică de ghimbir. Se pun toate ingredientele într-un storcător şi apoi se bea sucul.

Foarte important de ştiut este faptul că există şi alimente care fac ca sforăitul să fie şi mai rău: alcoolul, prea multă ciocolată, prea multe alimente prăjite, prea multe produse de patiserie şi prea multe alimente procesate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.