20 Octombrie 2015
3293 accesări
0 comentarii

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 125 g făină cu factor decreștere

– 30 g cacao

– 125 g zahăr tos

– 75 ml lapte

– 2 ouă

– 60 g unt nesărat, topit

– 1 linguriță esență de vanilie

– 75 g zahăr brun

Cum prepari sufleurile de ciocolată

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt 4×250 g boluri rezistente la cuptor.

2 Într-un bol cerne făina șijumătate din cacao.Adaugă zahărul, un praf de sare. În alt bol combină laptele, ouăle, untul și vanilia.În bolul cu făină fă o adâncitură în mijloc și adaugă compoziția obșinuită.Combină până când se omogenizează și apoi toarnă în boluri. Așază-le în tava decopt.

3 Combină zahărul brun cu cacaua rămasă și 250 mlapă fierbinte. Toarnă câtepuțin în fiecare bol, pe dosulunei linguri. Dă la cuptor20-25 minute, până cândsuprafața se întărește. Sosulva cădea la fundul bolului întimp ce se coace.

sursa: www.avantaje.ro

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii