Sfatul medicului
313 accesări 30 Iunie 2019 0 comentarii

„Suntem bombardați de toxine”. Medicina hidrogenului vă ajută să vă tratați bolile

Suntem tot mai bolnavi. În fiecare săptămână, alte persoane sunt diagnosticate cu maladii grave, ce necesită tratamente complexe și de lungă durată, boli care sunt contactate, uneori, din cauza gradului ridicat de intoxicație din corpul nostru. Apoi, factorii de stres sau consumul unor produse alimentare lichide sau solide care nu mai respectă parametrii optimi, se răsfrâng vizibil asupra stării noastre de sănătate.

Dr. Astrid Cristina Sburlan, medic primar, cu competențe în ecografie, a consultat în decursul carierei sale, mii de pacienți și a observat un lucru tot mai ciudat și anume că aceiași oameni, de la an la an, prezintă un nivel tot mai ridicat de metale grele în corp și un nivel tot mai mic de vitamina D, indice foarte important al sistemului nostru imunitar.

„Întrucât majoritatea pacienților mei au o muncă sedentară, de birou, este puțin probabil ca acest trend nociv să provină de la locul de muncă, ci mai degrabă aceste metale grele au fost preluate din gazele de eșapament, din sursele de apă, din alimente, din aerul tot mai poluat și mai greu respirabil din aglomerațiile urbane. Din păcate, trăim o perioadă fără precedent, în care suntem bombardați de toxine din toate părțile, toxine care ne afectează grav sistemul imunitar, ducând la apariția unor boli tot mai grave”, a declarat specialistul.

La ora actuală, şi în ţara noastră există un astfel de centru de detoxifiere, iar metoda de tratare a bolnavilor se bazează pe o metodă care se bazează pe utilizarea terapiilor cu ioni de hidrogen, aceasta numindu-se medicina hidrogenului.

„Practic, tot ce folosim noi în tratament, sunt soluții terapeutice, cu diverse tipuri de pH, dar îmbogățite cu ioni de hidrogen. Soluțiile, datorită numărului mare de ioni de hidrogen conținut, sunt încărcate electric negativ. Odată intrate în corp, sarcinile electric negative, reușesc să neutralizeze sarcinile electric pozitive, care există în interiorul celulelor bolnave, și apoi chiar să aducă la valori electric negative interiorul celular. În aceste noi condiții create, tumorile, virusurile, bacteriile și orice alt parazit nu mai pot exista. Adică este momentul în care, practic, tot ce există în interiorul celular ca factor agresiv nu mai are condiții de dezvoltare sau existență și respectivele dezordini intracelulare dispar încetul cu încetul. Practic noi recreem condițiile de sănătate intracelulară, iar corpul fiecărui pacient reuşeşte să se vindece în ritmul lui propriu. Tratamentul nu se oprește aici. După curățarea corpului până la nivel celular, refacem și bariera imunitară care, după cum se știe, este reprezentată de flora bacteriană sănătoasă (de calitate) din colon. Repopularea intestinului se face cu o floră bacteriană benefică ce conţine 40 de tipuri de bacterii atent selecţionate şi pe care fiecare nou-născut sănătos venit pe lume pe cale naturală le are”, a explicat dr. Sburlan.

Practic, a completat medicul, se introduc, pe toată lungimea intestinului gros, din zece în zece centimetri, aceste soluții de bacterii vii care, încetul cu încetul se dezvoltă și repopulează întregul colon.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.