Remedii naturiste
253 accesări 16 Decembrie 2018 0 comentarii

Tărâţele de ovăz vă scapă de părul facial

Cui îi place să aibă păr pe faţă? În cazul în care vă confruntați cu această problemă, trebuie să știți că părul facial poate fi înlăturat fără durere și fără costuri.

Există o soluţie, la îndemâna oricui, care vă poate rezolva această problemă. Aceasta este, de fapt, un amestec de ingrediente naturale, pe care îl puteţi prepara acasă. Pentru aceasta aveţi nevoie de două linguri de miere, o lingură de tărâţe de ovăz şi două linguri de zeamă de lămâie.

După ce aţi pregătit ingredientele, amestecaţi-le bine şi apoi aplicaţi pasta obţinută pe zona cu păr, de care vreţi să scăpaţi. Lăsaţi-o să acţioneze timp de un sfert de oră, masaţi cu mişcări circulare timp de încă cinci minute, în direcţia opusă creşterii firului de păr, apoi clătiţi cu apă călduţă.

Este recomandat ca după utilizarea amestecului, să vă hidrataţi imediat pielea cu o cremă de faţă. Practic, tărâţele de ovăz funcţionează precum un exfoliant, care este totodată bogat în antioxidanţi şi protejează pielea de iritaţii. În acelaşi timp, zeama de lămâie este acidă, aşa că decolorează şi subţiază firul de păr. Mierea are rolul de a hidrata şi de a calma pielea agresată.

Repetaţi operaţiunea aceasta de două-trei ori pe săpămână, pentru a vedea rezultate rapide. Veţi observa că, în mai puţin de o lună, părul de pe faţă va dispărea.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.