29 Mai 2023
173 accesări
0 comentarii

În ziua de azi, tocurile sunt purtate de foarte multe femei. Cu toate acestea, trebuie să știți că purtarea lor vine cu propriile sale avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, purtarea tocurilor înalte ar putea fi o declarație de stil grozavă, pe de altă parte, ar putea cauza leziuni picioarelor și șoldurilor. Prin urmare, susțin specialiștii, aveți grijă la tocuri. Atunci când aveți în picioare tocuri mari pentru ore lungi poate cauza mai multe probleme la nivelul picioarelor, precum și a spatelui și, prin urmare, cel mai bine este să evitați să le încălțați timp îndelungat.

Mai mult, când alegeți tocuri, asigurați-vă că acestea oferă suficient suport picioarelor, astfel încât să nu adauge stres suplimentar picioarelor.

De exemplu, atunci când porți acele stiletto înalte, acestea nu vă susțin picioarele în mod corespunzător, ceea ce duce în cele din urmă la toate problemele. Purtarea unor astfel de tocuri înalte tot timpul poate duce la durere, durere și chiar la durere în partea inferioară a spatelui. Totodată, tocurile cui pot provoca dureri severe de picior și este bine să evitați să le purtați în fiecare zi. În același timp, încălțămintea de acest gen poate duce la leziuni ale nervilor, iar cu timpul se poate ajunge la amorțeală, furnicături și crampe, și nu doar la un picior, ci la ambele, la acestea adăugându-se dureri la gambe. De asemenea, există o strânsă legătură între migrene şi tocurile foarte înalte. Practic, când purtați tocuri cui, nervii coloanei vertebrale sunt păcăliţi şi dau semnale greşite creierului. Aşa se poate ajunge la dureri mari de cap în zona cervicală, dureri care în timp se pot transforma în migrene.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU