27 Februarie 2016
2478 accesări
0 comentarii

Fie că vorbim de celulită sau afecţiuni ovariene, una dintre cele mai moderne terapii de eliminare a grăsimilor şi ameliorare a infecţiilor este termosauna. Împachetările în termocuvertă dau rezultate uimitoare în tratarea celulitei şi obezităţii, datorită radi-aţiilor infraroşii de undă lungă, care ajută la pătrunderea în adâncime, până la 6 cm, a produselor profesionale folosite la tratament.

„Pătrunzând atât de adânc acestea produc spargerea nodulilor celulitici şi eliminarea grăsimilor. În niciun caz nu se produce o deshidratare a corpului. După tratamentul cu infraroşii prin intermediul transpiraţiei sunt pur şi simplu împinse din corp metale grele, toxine, grăsimi şi toate substanţele nocive care împiedică funcţionarea corectă a organismului şi care încetinesc arderea grăsimilor.
Deocamdată nu s-a găsit o altă metodă mai performantă de eliminare a substanţelor nocive, a metalelor grele şi a grăsimilor din corp, deoarece pe cale naturală aceasta nu este posibilă.
Datorită modalităţii sale de închidere, temperatura din interior se va mări, iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroşii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschişi, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpiraţie intensivă şi mult mai benefică.
Căldura oferită de razele infraroşii este una care este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât, deşi senzaţia de dis-confort termic este minimă, rezultatele sunt de două ori mai bune.
Termosauna are şi alte efecte benefice asupra organismului în afară de reducerea considerabilă a greutăţii corporale: elimină tensiunile din organism, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, activează funcţia de auto-însănătoşire şi apărare a corpului, produce o eliminare mai bună a substanţelor nocive, stimularea organelor, a frecvenţei inimii şi a metabolismului”

- a explicat Sheila Ibram, specialist în cadrul Jolie Salon.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Andreea Năstase