Frumuseţe
3254 accesări 08 Noiembrie 2015 0 comentarii

Tratamente moderne, la Constanţa. Acidul hialuronic ne ajută să redevenim tinere

Se apropie sărbătorilede iarnă şi toate dorimsă arătăm cât mai bine, odihnite şi fără riduri. Acum, tratamentelepe care le puteam face doar la Bucureşti au ajuns şi la noi în oraş,la Spitalul MEDSTAR 2000.

Imperfecţiunile pielii generate de vârstă pot fi şterse sau complet estompate de inovaţiile medicinii moderne. Tratamentele sunt diversificate şi fiecare femeie poate alege ceea ce crede că i se po-triveşte cel mai bine. Una dintre cele mai eficiente metode, în prezent, este injectarea cu acid hialuronic.

„Pe măsura înaintării în vârstă, scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Suportul natural al pielii dumneavoastră este constituit din proteine naturale. Ridurile încep să apară când aceste proteine devin subţiri sau insuficiente. Astfel, în timp, trăsăturile din tinereţe se pierd. De aceea, au fost concepute fiole cu 100 la sută acid hialuronic pur, de origine non-animală, pentru injectarea în piele în vederea umplerii ridurilor fine, corectării liniilor faciale şi remodelării pomeţilor având ca rezultat reglarea volumetriei faciale”, explică dr. Adina Dobriţoiu, medic primar dermatologie în cadrul Spitalului privat MEDSTAR 2000, cu competenţă în dermato-cosmetică, doctor în ştiinţe medicale.

Acidul hialuronic a fost descoperit în anul 1934, fiind un compus principal al organismului, cu rol în reţinereaapei în ţesutul conjunctiv, piele şi organe. Acesta este o componentă a colagenului şi poatefi derivat şi concentrat din colagen.

Buze plineşi fără cearcăne
Acidul hialuronic ajută şi la corectarea unor defecte care le pot face pe femei să se simtă complexate.

„Mult dorita mărire în volum a buzelor se obţine tot cu ajutorul acidului hialuronic. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, păstrându-şi totuşi aspectul natural. Extrem de eficientă este, de asemenea, injectarea acidului hialuronic pentru atenuarea cearcănelor”, mai spune medicul specialist.

Acidul hialuronic se foloseşte, în general, ca substanţă de umplere pentru reglarea volumetriei feţei. De asemenea, el este folosit mai mult în jumătatea inferioară a feţei, pentru corectarea cearcănelor, umplerea pliului nazo-labial, a ridurilor dintre nas şi gură, ridicarea colţurilor căzute ale gurii, umplerea liniilor radiale ale buzei superioare, care apar mai ales la fumători, remodelarea pomeţilor şi mărirea în volum a buzelor.

„Folosirea complementară a botoxului şi a acidului hialuronic permite remodelarea chipului după dorinţe şi necesităţi, fără discrepanţe între zone, creând chipul perfect. Contraindicaţii la astfel de tratamente prezintă femeile însărcinate sau cele care alăptează, pacienţii cu boli auto-imune, cei care prezintă afecţiuni inflamatorii sau infecţii la nivelul pielii, cum ar fi acnee, herpes, impetigo, ori cu istoric cunoscut de a dezvolta cicatrice hipertrofice sau cheloide”, completează dr. Adina Dobriţoiu.

Beneficii de aproapeun an de zile
Potrivit medicului, efectele tratamentului cu acid hialuronic sunt vizibile la scurt timp după intervenţie, pielea căpătând un aspect tonifiat, mai suplu şi sănătos. Beneficiile injectării cu acid hialuronic sunt temporare însă, astfel că tratamentul trebuie repetat la un interval de 6-12 luni, depinzând de zona în care s-a efectuat injectarea, cantitatea folosită, vârsta pacientului sau calitatea pielii acestuia.
În perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, Spitalul MEDSTAR 2000 propune o gamă largă de soluţii dermato-cosmetice. Astfel, pentru a fi mai frumoase de sărbători, beneficiaţi de 20 la sută reducere la consultaţiile dermato-cosmetice, la injectarea cu acid hialuronic Juvederm Ultra şi la manoperă.

Pentru a afla ce tratament este potrivit pentru dumneavoastră, vă puteţi face o programare la o consultaţie în cadrul Spitalului Privat MEDSTAR 2000,la numerele de telefon 0241/638.251, 0722/574.250 sau 0723/MEDSTAR.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.