Sfatul medicului
296 accesări 06 Noiembrie 2020 0 comentarii

Tratamente non-invazive pentru a ne înfrumuseţa

Din fericire, la ora actuală, există o mulţime de metode pentru a ne înfrumuseţa şi a ne păstra tinereţea cât mai mult timp. BodyShape Pro este unul dintre cele mai noi tratamente non-invazive, care utilizează o combinaţie de tehnologii pentru definirea conturului corpului şi reducerea celulitei. Practic, tehnologia de vid manipulează pielea, în timp ce energia infraroşie şi energia bipolară de radiofrecvenţă încălzeşte uşor celulele adipoase şi ţesutul înconjurător.

Potrivit Ceraselei Brumă,specialist în dermopigmentare, după 3-6 tratamente, pacienţii remarcă, de obicei, o reducere a circumferinţei şi a aspectului de celulită în zonele tratate. Apoi, suprafaţa pielii se va simţi mai fină şi mai fermă. În plus, BodyShape Pro foloseşte lumina infraroşie şi energia bipolară generată de radiofrecvenţă pentru a încălzi adânc celulele grase, precum şi ţesutul conjunctiv înconjurător şi fibrele dermice de colagen care stau la baza acestora. De asemenea, utilizează un sistem de vid şi role de masaj pentru a stimula creşterea colagenului şi a elastinei noi care face pielea mai fermă.

„Tehnicile de modelare a corpului sunt preferate de mulţi deoarece sunt semnificativ mai puţin invazive şi mai costisitoare decât chirurgia plastică. BodyShape Pro nu este diferit în aceste privinţe. Pacienţii descriu adesea tratamentul ca pe un sentiment de masaj cald şi profund. ​Fiecare sesiune durează între 20 de minute şi două ore, dar timpii de tratament variază în funcţie de zona corpului care este tratat. De obicei, BodyShape Pro oferă rezultate excelente în doar trei sesiuni, dar în general sunt recomandate minimum patru sesiuni pe an pentru a menţine rezultatele”, a explicat specialistul.

De precizat că zonele pe care se poate aplica procedura sunt gu​şa, braţele, abdomenul, coapsele, flancurile şi fesele.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.