Sfatul medicului
254 accesări 20 Martie 2019 0 comentarii

Tratamente pe bază de rozmarin, pentru un păr sănătos

În general, bărbaţii sunt mai predispuşi să-şi piardă podoaba capilară, dar nici femeile nu sunt ocolite de această problemă. Specialiştii spun că subţierea firului de păr şi căderea abundentă sunt destul de frecvente în rândul doamnelor, iar acest lucru se întâmplă dintr-o multitudine de motive, de la o anumită deficienţă de vitamine, până la o problemă de sănătate mai gravă.

Cu toate acestea, căderea părului poate fi tratată, totul depinzând însă de cauzele care duc la această problemă. Aşa că, dacă vă confruntaţi cu căderea excesivă a părului, există o modalitate care poate remedia această problemă.

Pentru refacerea şi întărirea firelor de păr, puteţi folosi şi tratamentele pe bază de rozmarin. Se pare că, în urma unor cercetări, specialiştii au ajuns la concluzia că rozmarinul, aplicat pe scalp, declanşează o reacţie care intensifică circulaţia sângelui la nivelul scalpului. În acest fel, la foliculii de păr ajung mai multe substanţe nutritive care îi stimulează să crească sănătoşi.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.