Sfatul medicului
630 accesări 13 Ianuarie 2020 0 comentarii

Tratamente pentru o siluetă frumoasă. Cerasela Brumă ne spune cum scăpăm de kilogramele în plus

Sărbătorile au trecut, iar acum ne luptăm cu kilogramele în plus acumulate pe timpul vacanţei. Pentru a veni în ajutorul celor care vor să slăbească, specialiştii vin în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor cu o ofertă de nerefuzat, care le va ajuta să scape de această problemă deranjantă. Este vorba despre „BodyShape Pro”, care este cel mai nou tratament non-invaziv care utilizează o combinaţie de tehnologii pentru definirea conturului corpului dumneavoastră şi, desigur, reducerea celulitei. Astfel, tehnologia de vid manipulează pielea, în timp ce energia infraroşie şi energia bipolară de radiofrecvenţă încălzeşte uşor celulele adipoase şi ţesutul înconjurător.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, după 3-6 tratamente, pacienţii observă, deja, o reducere a circumferinţei şi a aspectului de celulită în zonele tratate. Apoi, în cel mai scut timp, suprafaţa pielii se va simţi mai fină şi mai fermă.

Precizăm că „BodyShape Pro” foloseşte lumina infraroşie şi energia bipolară generată de radiofrecvenţă pentru a încălzi adânc celulele grase, precum şi ţesutul conjunctiv înconjurător şi fibrele dermice de colagen care stau la baza acestora. De asemenea, utilizează un sistem de vid şi role de masaj pentru a stimula creşterea colagenului şi a elastinei noi, care face pielea mai fermă.

„Pacienţii descriu adesea tratamentul ca pe un sentiment de masaj cald şi profund. Fiecare sesiune «BodyShape Pro» durează între 20 de minute şi două ore. Timpii de tratament variază, însă, în funcţie de zona corpului care este tratat. De obicei, tratamentul oferă rezultate excelente în doar trei sesiuni dar, în general, sunt recomandate minimum patru sesiuni pe an pentru a menţine rezultatele”, a explicat Cerasela Brumă. Ea a precizat că prin acest tratament nu doar că se reduce ţesutul adipos şi se realizează remodelarea corporală, scăderea în circumferinţă, dar se stimulează şi metabolismul celular şi se îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.