Pentru ea
1498 accesări 20 Martie 2016 1 comentariu

Tratamentul cu botox repară ridurile dintre sprâncene şi "laba gâştei"

Tratamentul cu botox este un tratament simplu, nechirurgical care poate ameliora sau şterge, în mod temporar, liniile şi ridurile din regiunea glabelară - între sprâncene, din regiunea frontală sau cele periorbitale –„laba gâştei”, din zona ochilor. „Liniile faciale se formează prin hiperactivitatea muşchilor mimicii care prin contracţia lor duc la ridarea pielii, riduri dinamice. În timpul tratamentului, doze forte mici de botox sunt injectate direct intramuscular blocând astfel transmiterea impulsului nervos către muşchiul injectat. Activitatea acestuia este diminuată împiedicând formarea ridului. Efectele apar după aproximativ două-trei săptămâni de la tratament”, a spus dr. rezident Alexandra Popa, dermato-estetician Iowemed. Pentru mai multe informaţii puteţi apela numărul de telefon 0749.144.201.

Taguri articol: pentru ea chirurg tratament alexandra popa botox

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

14 noiembrie 2016 Auras
Riduri

Si mie mi-au aparut riduri de aproape 1 an si as vrea sa fac in sfarsit ceva pentru a mai elimina din ele. As incerca chiar si cu pilule daca exista asa ceva.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.