Ştiri medicale
1847 accesări 20 Februarie 2016 1 comentariu

Tratamentul picioarelor umflate

De cele mai multe ori, picioarele se umflă când stai prea mult în picioare sau pe scaun, iar lichidele din corpul tău sunt atrase în jos, spre zona picioarelor, în urma forţei gravitaţionale. Cu toate acestea, umflarea picioarelor reprezintă şi un simp-tom asociat cu o dereglare a organismului. Potrivit medicilor, edemul, sau acumularea anormală de lichide în ţesuturi, poate fi semnul unei afecţiuni grave. Astfel, picioarele se pot umfla din cauza alergiilor, problemelor la rinichi, a afecţiunilor cardiovasculare, a malnutriţiei, a epuizării fizice sau chiar a sedentarismului.

Pe lângă tratamentele recomandate de medici, puteţi lua câteva măsuri pentru a reduce edemele picioarelor. În primul rând, trebuie să urmaţi un regim alimentar sănătos, să reduceţi aportul de sare şi să beţi suficiente lichide. Exerciţiile fizice zilnice pot, de asemenea, îmbunătăţi circulaţia sângelui pentru a reduce tendinţa de umflare a picioarelor. Totodată, ar fi indicat să evitaţi poziţia „picior peste picior” pentru un timp mai îndelungat şi încercaţi să nu purtaţi şosete cu elastic strâns, pantofi înguşti şi tocuri înalte. Cei care au o greutate peste limitele normale ar trebui să urmeze un program de slăbit pentru a reduce presiunea exercitată asupra membrelor inferioare.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

21 februarie 2016 Locuri de munca part-time si full-time ONLINE
Locuri de munca online part-time si full-time

Stiti ce tratament va ofer eu pentru a castiga bani in timpul liber (si e foarte sanatos), cititi cu atentie: Un SISTEM VERIFICAT pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: sciocan18@yahoo.com Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate! II acceptam in proiect si pe cei cu problemem de sanatate!! O zi buna sa aveti!!

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.