Frumuseţe
251 accesări 06 August 2019 0 comentarii

Uleiul de măsline redă frumuseţea pielii

Cu toţii ne dorim să avem o piele frumoasă şi catifelată, doar că uneori există situaţii în care aceasta devine foarte uscată. Tocmai de aceea, atunci când ne îngrijim pielea, nu trebuie să uităm că şi mâinile sunt importante în acest proces. Mai mult decât atât, acestea necesită la rândul lor tratament pentru îndepărtarea celulelor moarte şi hrănirea pielii.

Dr. Adina Bratu, medic dermatolog spune că pentru a rezolva această problemă este nevoie de o lingură de zahăr si o lingură de ulei de măsline. Aplicaţi ingredientele menţionate pe interiorul palmelor şi frecaţi-le uşor între ele. Atunci când ingredientele se amestecă, daţi-vă inclusiv pe partea exterioară a mâinilor şi pe degete şi veţi observa că această combinaţie vă va hrăni pielea şi va reda mâinilor strălucirea.

Spălaţi-vă după aceea mâinile cu apă caldă şi folosiţi o cremă hidratantă. La scurt timp, veţi vedea că pielea începe să devină delicată şi să-şi recapete vitalitatea de odinioară.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.