Foto: Women on top

Foto: Women on top
Foto: Women on top
Remedii naturiste
504 accesări 21 Iunie 2020 0 comentarii

Uleiul de ricin încetineşte îmbătrânirea

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat metode pentru a încetini îmbătrânirea. Există chiar multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a încetini acest proces natural, însă unele dintre ele sunt la îndemâna tuturor. Spre exemplu, dacă este aplicat pe faţă, uleiul de ricin păstrează pielea hidratată, iar riscul de a se usca se reduce în mod considerabil. În plus, o piele hidratată şi catifelată este de două ori mai tânără şi mai frumoasă.

Specialiştii „Elytis” spun că acest tip de ulei are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sângelui, iar astfel, pielea primeşte mai mult oxigen şi mai mulţi nutrienţi, ceea ce previne apariţia semnelor îmbătrânirii premature. De asemenea, dacă folosiţi ulei de ricin cald, veţi beneficia de antioxidanţii din compoziţia lui, care au rolul de a combate efectele negative are radicalilor liberi.

Totodată, medicii susţin că aceste molecule duc la îmbătrânirea prematură a pielii, mai exact la apariţia ridurilor şi a petelor maronii.

Pentru tratarea ridurilor, înainte de culcare trebuie să masaţi zona din jurul ochilor cu o cantitate mică de ulei de ricin, care se lasă să acţioneze peste noapte. După trezire, zona respectivă se spală cu apă din abundenţă. Procedeul se repetă timp de mai multe zile pentru obţinerea unor rezultate eficiente.

Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra ridurilor, uleiul de ricin diminuează şi cearcănele, iar pielea va căpăta un aspect mai tânăr, de-a lungul timpului

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.