Sursa foto Daily Sabah

Sursa foto Daily Sabah
Sursa foto Daily Sabah
Sfatul medicului
2783 accesări 30 Septembrie 2020 0 comentarii

Unde mai puteți face testul pentru Covid, în Constanța

Având în vedere faptul că unele simptome ale virozelor sezoniere pot semăna cu cele generate de noul coronavirus, în lipsa efectuării unor teste de specialitate este greu să ne dăm seama de ce anume suferim. Tocmai de aceea, identificarea timpurie a infectării cu Covid-19, monitorizarea stării de sănătate de către cadrele medicale și administrarea tratamentelor necesare sunt extrem de importante pentru evoluția stării de sănătate a pacientului, putând face diferența între o evoluție pozitivă și una nefastă.

Din fericire, studiile efectuate până în prezent au permis producătorilor de echipamente medicale elaborarea unor teste rapide performante, care să vină în sprijinul medicilor clinicieni și a populației pentru evaluarea stării de sănătate. Ne referim la testul pentru detecție antigen SARS-CoV-2 și la testul pentru detecția anticorpilor SARS-CoV-2 de tip IgM și IgG. Reprezentanții Spitalului Medstar din Constanța precizează că aceste teste beneficiază de o tehnică rapidă de procesare și pot fi efectuate și în laboratorul lor de analize.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.