Sfatul medicului
118 accesări 28 Iunie 2020 0 comentarii

Unităţi medicale destinate izolării şi tratamentului persoanelor asimptomatice, infectate cu coronavirus

Ministerul Sănătăţii pregăteşte un plan de măsuri pentru pacienţii asimptomatici, infectaţi cu noul coronavirus. După ce a redus perioada de spitalizare, se doreşte totuşi izolarea lor în unităţi medicale, pentru monitorizarea stării de sănătate.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au solicitat Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Constanţa, în cursul zilei de vineri, un raport privind identificarea și pregătirea unităților destinate izolării și tratamentului persoanelor asimptomatice infectate cu noul coronavirus. De asemenea, până la începutul săptămânii viitoare, reprezentanții tuturor direcțiilor de sănătate publică din ţară trebuie să transmită rezultatul evaluării spitalelor care asigură asistența medicală pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în vederea reluării internărilor și a intervențiilor chirugicale programate, precum și a activității în ambulatorii, pentru pacienții non-Covid-19.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.