Sursa foto Ea.md

Sursa foto Ea.md
Sursa foto Ea.md
Pentru ea
185 accesări 02 Octombrie 2020 0 comentarii

Vă doriţi un copil? Fertilizarea in vitro poate fi soluția!

Sunt cupluri care, din păcate, oricât de mult s-ar strădui, nu reuşesc să aibă copii. Aceste persoane trebuie să ştie, însă, că infertilitatea nu este o pedeapsă şi nici o condamnare la o viață fără copii. Totuşi, dacă au trecut mai mult de 12 luni de activitate sexuală regulată şi neprotejată şi nu a apărut sarcina, cuplul să meargă, neapărat, la medicul specialist în infertilitate pentru a primi un diagnostic corect şi, desigur, un plan personalizat de tratament.

Nu se poate vorbi despre un singur tratament pentru infertilitate şi, foarte important, nu toate cuplurile diagnosticate cu infertilitate ajung la procedura numită fertilizare in vitro (FIV), existând şi alte moduri de a rezolva această problemă.

Specialiştii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie „Euromaterna” afirmă că nu există un singur tratament eficient pentru infertilitate, ci există tratamente specifice fiecărui diagnostic, de aceea este foarte important ca toate cuplurile să aibă un diagnostic complet şi corect. Prin Programul „Infant”, „Euromaterna” vine în sprijinul cuplurilor infertile prin proceduri de fertilizare in vitro.

„Familiile care beneficiază de suportul Primăriei Constanţa, prin acoperirea financiară a unei fertilizări in vitro îşi pot împlini acum visul de a deveni părinţi. În anul precedent a crescut adresabilitatea cuplurilor către echipa medicală Euromaterna şi multe dintre ele au trăit fericirea şi bucuria unei naşteri. De asemenea,

multe alte paciente au beneficiat de avantajul unei intervenții minim invazive, cum ar fi histeroscopia sau laparoscopia, care au ajutat enorm în tratamentul infertilității”, au declarat medicii.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.