Frumuseţe
1011 accesări 24 Martie 2021 0 comentarii

Vă doriți un ten catifelat şi cu aspect revitalizat? Tratamentul Hydrafacial vă poate ajuta

O piele frumoasă, sănătoasă şi strălucitoare este visul fiecărei femei, iar aceasta poate fi obţinută în ziua de azi prin multitudinea de tratamente oferite de saloanele de înfrumuseţare. Unul dintre acestea este tratamentul Hydrafacial. Considerat de către specialişti cea mai sigură procedură de hidradermabraziune, acesta combină simultan curăţarea, exfolierea, extracţia, hidratarea şi protecţia antioxidantă. Rezultatul? Un ten perfect, catifelat şi cu aspect revitalizat.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, procedura în sine este liniştitoare, neinvazivă, neiritantă şi vă ajută să vă încărcaţi cu energie şi să deveniţi mai sigure pe frumuseţea voastră. „Un alt motiv pentru care să faceţi acest tratament să devină parte importantă din rutina de îngrijire a pielii? Această procedură presupune curăţarea în profunzime a tenului, astfel încât atât impurităţile, cât şi punctele negre să fie eliminate complet. Exfolierea se realizează cu cea mai mare atenţie, fără a provoca disconfort, iar la final pielea primeşte o hidratare optimă, adaptată nevoilor tenului. Imediat după prima şedinţă, pielea va fi mai strălucitoare şi mai sănătoasă. Rezultatele se menţin pe termen lung, astfel veţi putea observa cum tenul este mai hidratat, ridurile sunt mai puţin vizibile, iar petele întunecate devin aproape insesizabile”, a explicat specialistul.

În plus, această procedură de hidradermabraziune este ideală pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, vizând zona feţei şi pe cea a gâtului.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.