19 Februarie 2019
691 accesări
0 comentarii

Din ce în ce mai multe persoane au început să opteze pentru înlocuirea zahărului sau a laptelui din cafea cu unt. Înainte de a alege această variantă pentru licoarea de dimineaţă trebuie să ştiţi că unul dintre beneficii are legătură cu kilogramele în plus, care creează bătăi de cap pentru nenumărate persoane.

Spre exemplu, medicul american Jeffrey Gladd susţine că după ce a început să consume cafea cu unt a pierdut în jur de şase kilograme. Secretul stă în faptul că untul vă oferă senzaţia de saţietate de care aveţi nevoie. De asemenea, grăsimile sănătoase ce se găsesc în compoziţia untului ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, fiind o combinaţie perfectă pentru o gustare sănătoasă. Această metodă ar putea fi una revoluţionară, în special pentru femei. Ideal este să folosiţi cafea bio (proaspăt măcinată) şi unt natural, provenit de la animale hrănite cu iarbă.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU