onclinic probleme sexuale

onclinic probleme sexuale
onclinic probleme sexuale
Sfatul medicului
1958 accesări 14 Iulie 2014 6 comentarii

Aveţi probleme în viaţa sexuală? Există soluţii!

Şi Constanţa beneficiază acum de excelentele servicii cunoscute în toată ţara, prin intermediul lanţului internaţional de clinici ON, în ceea ce priveşte tratarea problemelor de dinamică sexuală masculină.
O viaţă sexuală completă este cheia importantă pentru o funcţionare sănătoasă sub toate aspectele vieţii, mai ales în relaţia dintr-un cuplu. Dacă există o problemă, este mai bine să te ocupi de ea imediat şi să nu o ignori. Şi Constanţa beneficiază acum de excelentele servicii cunoscute în toată ţara, prin intermediul lanţului internaţional de clinici ON, în ceea ce priveşte tratarea problemelor de dinamică sexuală masculină. Dacă aveţi impresia că frecvenţa relaţiilor sexuale ale dvs. şi ale partenerei dv. nu vă satisface sau nu o satisface, dacă vă deranjează unul din fenomenele cunoscute fiecărui bărbat: ejaculare precoce sau erecţie slabă, acesta este momentul să vă adresaţi Clinicii On şi să vă soluţionaţi problema. Potrivit unui studiu realizat de către echipa medicală a Clinicii On, în România, în general, situaţia prezentată este de 21% cazuri de ejaculare rapidă, majoritatea în rândurile bărbaţilor tineri, 62% din cazuri se referă la tulburările efective de erecţie, iar 14% pacienţi cu probleme sexuale provenite din alte cauze. Medicii curanţi, atât urologi, cât şi sexologi, sunt printre cei mai buni din ţară şi printre ei veţi putea găsi şefi de secţii la spitale, specialişti cu renume mondial în domeniul lor. Deşi în mod firesc sunteţi stânjeniţi şi vă este greu să vorbiţi despre această problemă, nu trebuie să aşteptaţi şi să amânaţi tratamentul. În orice caz, problema nu va dispare de la sine şi este păcat pentru fiecare zi care trece. Veţi fi mirat când veţi afla câţi bărbaţi suferă ca şi dvs. de probleme similare şi nu mărturisesc nimănui acestui lucru. Primul pas, ca întotdeauna, este cel mai dificil. Ştiţi că aţi avut o ejaculare mai devreme decât aţi dorit-o, însă pur şi simplu nu aţi avut control. Nu ezitaţi şi nu amânaţi pentru mâine. Trebuie să decideţi că dv. aveţi controlul asupra problemei şi nu invers. Tratamentul va fi acordat cu discreţie şi siguranţă.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

6 comentarii

13 martie 2018 Daniel
Imbunatatirea vietii sexuale

Viata sexuala este foarte importanta pentru buna intelegere din sanul unui cuplu. Din acest motiv este foarte bine sa incercam sa ne imbunatatim potenta de fiecare data cand intampinam astfel de probleme.

7 martie 2018 Mihail
Sfatul medicului

Ce sa fac caci numa ma ating de sotie si damu dau drumu ce sa fac sau ce sa primesc vreo lecuire.Şi penisul e mic.

30 ianuarie 2018 Dan
Suplimente potenta

Un supliment de potenta bun care sa functioneze rapid m-ar interea si pe mine. Ce sa iau?

15 mai 2017 Cornel
Probleme erectie

Eu can amprobleme iau pornpropils.

27 decembrie 2016 Auras
Impotenta

Si eu sufar din pacate de disfunctie erectila si m-ar ajuta mult daca cineva mi-ar recomanda o cura cu produse care sunt bune sau un stil un regim alimentar care sa ma ajute sa-mi recapat vigoarea.

10 noiembrie 2016 Andrei
Probleme cu potenta

La mine problemele de potenta s-au intensificat in ultima perioada pe fond psihologic. E suparator si frustrant pentru ca am incercat unele remedii dar nici unul nu a adus rezultate.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.