Remedii naturiste
1428 accesări 22 Ianuarie 2016 0 comentarii

Ceaiul de sunătoare pune la treabă bila leneşă

Bila leneşă, numită în termeni medicali dischinezie biliară, este o afecţiune frecvent întâlnită, dureroasă, care creează un disconfort digestiv major. Din fericire, există remedii naturale care pun bila la lucru, unul dintre ele fiind ceaiul de sunătoare.
Potrivit dr. Cristina Bundă, medic generalist, „dischinezia biliară apare la pacienţi după o masă bogată în grăsimi şi se manifestă prin greaţă, vărsături, dureri abdominale în hipocondrul drept, cu alterarea stării generale”.
Principala cauză a bilei leneşe o constituie tulburările de contracţie şi golire a vezicii biliare. Persoanele care ştiu că au probleme cu funcţionarea bilei trebuie să urmeze un regim special, din care să excludă grăsimile şi alcoolul. De asemenea, remediile naturiste le pot fi de mare ajutor.
Ceaiul de sunătoare este cunoscut pentru capacitatea de a preveni dischinezia biliară şi colecistita, deoarece stimulează secreţia bilei.

Taguri articol: remedii naturiste colecistita bila naturiste grăsimi

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.